Post by duescalicanca on Mar 14, 2022 23:46:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 1LINE – One Line with One Touch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 1LINE – One Line with One Touch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος γεννήτρια απατεώνων ▞▞▞
▞▞▞ 1LINE – One Line with One Touch 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι εκτός σύνδεσης καθημερινά, ώστε να μπορώ να αποφύγω τις διαφημίσεις είναι ένα πολύ καταπληκτικό παιχνίδι και είμαι ερωτευμένος μαζί του
1LINE – One Line with One Touch Papan dji
Καταπληκτικό παιχνίδι Απλά το πρόβλημα είναι ότι η διαφήμιση έρχεται ξανά και ξανά... κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και εκπληκτικό
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο. Έτσι λιγότερες διαφημίσεις.Ή χωρίς διαφημίσεις. Με 1 άγγιγμα μόνο ολοκληρώνω το επίπεδο. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστούμε που φτιάξατε αυτό το παιχνίδι.😁😁😁😁😁😉😃😃😃😃😃😃
Δεν είναι διασκεδαστικό, είτε πολύ εύκολο είτε πολύ δύσκολο. Λίγο βαρετό συνολικά.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είμαι στο επίπεδο 15 Lo❤e
Καλό αλλά μπορεί να είναι δύσκολο και πολύ εύκολο ταυτόχρονα
Πολύ καλό παιχνίδι, μερικές φορές αρκετά προκλητικό, χαλασμένο από συνεχείς διαφημίσεις.
Καλά ταλαντούχα 👍👌🎇🎆
Νομίζω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Να δώσουμε λίγη δουλειά για τον εγκέφαλό μας. Και έδωσα 5 αστέρια γιατί δεν υπάρχει τέτοιο παιχνίδι. Και δεν έχω κανένα παράπονο για αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ. ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι σας αναγκάζει να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Για όσους απολαμβάνουν τα παιχνίδια παζλ, θα το λατρέψετε.
Πάρα πολλές διαφημίσεις
είναι ένα παιχνίδι μυαλού που είναι καλύτερο από άλλα ως εμπειρία μου 🙄 😁😁
Πότε θα κυκλοφορήσετε τα τελευταία επίπεδα είναι πραγματικά αηδιαστικό να περιμένετε έτσι
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Τελιοο****
Bob - Puzzle games for kids, free jigsaw puzzles 解謎 pkk
Προκλητική. Διασκέδαση. Δολοφόνος του χρόνου. Το μόνο μειονέκτημα είναι οι διαφημίσεις. Περισσότερες διαφημίσεις από τις διαφημίσεις Super Bowl.
Ωραίο αλλα πολλές διαφημίσεις
1LINE – ワンタッチで点をつなぐ ボード ugq
λίστ سيء
Πολύ εύκολο, λύνεται σε δευτερόλεπτα
τέλειο
1LINE –एक टच से एक लाइन - बिंदुओं को जोड़ें बोर्ड hev
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια! Πολλά επίπεδα και τα απόλαυσα όλα... Πολύ καλό "brain train"
Καθαρό και απλό. Μια πολύ καλή εφαρμογή για να εστιάσετε το μυαλό σας ενώ κάνετε κάτι που απαιτεί ακρόαση χωρίς να κάνετε πολλά άλλα.
Πολύ ωραίω 😍😍
1LINE – One Line with One Touch Stolové hry scay
Ο όγκος των διαφημίσεων κάνει το παιχνίδι να μην παίζεται, δεν ενημερώνετε ποτέ το παιχνίδι, μόλις ολοκληρώσετε όλα τα επίπεδα, δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι.
του βάζω 1 γιατί δεν είναι καθόλου καλό παιχνίδι.
Ειναι τελειο παιχνιδι κ εχω τελειωσει ολες τις πιστες, απλα αν μπορειτε να βγάλετε καινουριες σύντομα.Ευχαριστω πολυ!
το παιχνίδι είναι ωραίο μου αρέσει πολύ, αλλά το add ar σε πολλά δεν το αντέχω συγγνώμη
Εύκολο επίπεδο, διαφήμιση, άλλο ένα εύκολο επίπεδο, διαφήμιση. Πέρασα περισσότερο χρόνο με τις διαφημίσεις από ό,τι με τα παζλ. Μου αρέσει η ιδέα του παζλ, αλλά επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με σκληρούς γρίφους και να μην χρειάζεται να περπατάω μέσα από διαφημίσεις μετά από διαφήμιση για να φτάσω σε ένα παζλ που μπορεί να δυσκολεύομαι να λύσω. Για να μην αναφέρουμε αν ξεκινήσετε ένα επίπεδο από την αρχή, μαντέψτε τι θα δείτε πρώτα; Μια διαφήμιση, επομένως να είστε προσεκτικοί με την τοποθέτηση στη γραμμή εκτός εάν θέλετε να παρακολουθήσετε όλες τις διαφημίσεις όταν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση.
αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό, το εγκατέστησα και τυχαία άρχισε να εμφανίζει διαφημίσεις σε άλλες εφαρμογές και άρθρα ειδήσεων και αυτό με τρέλανε.Επίσης, δεν μοιάζει καθόλου με τις διαφημίσεις που με έκαναν να θέλω να το εγκαταστήσω, δεν συνιστώ τη λήψη αυτής της ανόητης εφαρμογής.
Το αγαπώ. Είναι εκτός σύνδεσης και είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν μπορώ να σταματήσω.
Αυτό το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και διασκεδαστικό και είμαι στο επίπεδο 5 και δεν υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις και είναι διασκεδαστικό, παραγγείλετε αυτό το παιχνίδι αλλά όσο κάνετε το παιχνίδι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο ακόμα και με το επίπεδο. Παίξτε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες και είναι διασκεδαστικό σε αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά εκπληκτικό και ο πρώτος γύρος ήταν κάπως εύκολος και στον δύσκολο το κάνω ξανά και ξανά και οι 2 από εμάς, ο αδερφός μου κι εγώ παίρνουμε εναλλάξ για να προσπαθήσουμε να το λύσουμε και στα αδέρφια μου το λύνουμε Το off μου έδωσε μια ιδέα και το λύσαμε, αλλά ήταν δύσκολο να προσπαθήσουμε περίπου 7 φορές πριν το λύσουμε, αλλά ούτως ή άλλως αυτό είναι καταπληκτικό και το όνομα είναι το πώς παίζετε αυτό είναι ωραίο τα άλλα παιχνίδια μου είναι βαρετά και απεγκαθιστώ όλα τα παιχνίδια μου και εγκαθιστώ παιχνίδια εκτός σύνδεσης και αυτό είναι τέλειο ταίρι
Υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις και είναι αδύνατο κάποια στιγμή 😧
Είναι πολύ ωραιο αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Το καλύτερο παιχνίδι!!!! Για αυτό το λόγο βάζω και 5 αστέρια
Υπάρχουν κυριολεκτικά πολλές προσθήκες. Κάθε φορά που θέλω να κάνω επανεκκίνηση υπάρχει μια προσθήκη και είναι πολύ ενοχλητικό
πάρα πολλές διαφημίσεις...
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ρεαλιστικό
Χρειάζεται πολύς χρόνος για να το κατεβάσετε, αλλά είναι υπέροχο
Χρειάζεται μόνο να βρείτε το μονοπάτι Eulerian. Πολύ απλό αν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ελέγξτε τη wikipedia.
αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό
Καλός
Είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι. Έπαιξα μέχρι το 10ο επίπεδο. Είναι πραγματικά ελλιπές.
Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι ❤❤❤
Νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μου που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου αυτό είναι ένα παιχνίδι που μου αρέσει, αλλά τι γίνεται με το weave the line weave the line είναι πιο χαλαρωτικό αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου αυτό το παιχνίδι θα Παίξτε το όλη μέρα καθημερινά και αυτό το παιχνίδι θα σας υποστηρίξω και θα σας αφήσω να περάσετε μια υπέροχη μέρα σας ευχαριστώ
Η χειρότερη εφαρμογή με τόσες πολλές διαφημίσεις. Δοκιμάζω δύο επίπεδα και η διαφήμιση είναι τόσο εκνευριστική 😡 αλλά καλή άσκηση για τον εγκέφαλο ωραία εφαρμογή αλλά όχι πολύ ωραία λόγω των διαφημίσεων
Είναι πολύ καλό να κατεβάσετε το ΑΠΛΆ ΤΕΛΕΙΟ