Post by duescalicanca on Mar 14, 2022 23:59:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indiai étel - Főzős játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indiai étel - Főzős játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több drágakő hack ▞▞▞
▞▞▞ Indiai étel - Főzős játékok 2022 version ▞▞▞
Problémám van a 666-os szint átjutásával. Nem tudom felszolgálni az italt ügyfeleimnek, hiába kattintok rá. Nagyon szeretem a játékot, remélem sikerül megoldani a problémát.
Jó játék, de minden alkalommal sok időbe telik, amíg betöltődik
Ez volt a kedvenc játékom, de három napja az alkalmazás nem válaszolt. A szintek nem reagálnak. Ezért eltávolítom az alkalmazást..
Ez egy nagyon csodálatos játék, és nagyon szeretem. De ennek folytatódnia kell, amikor eltávolítjuk, majd telepítjük. Sok szintet elvégeztem, így szeretném, ha ez folytatódna.
A játék élménye jó volt, de a játék frissítése nagyon lassú. Az összes szint teljesítése után az új éttermek nem jelennek meg. Csak hamarosan jelenik meg egy hónaptól. Kérjük, oldja meg a problémát, és indítsa el az új éttermeket.
Indian Cooking Star: Food Game Arkadne igre lvzp
Túl sok hiba. Egy rohadt hónapja próbálok letölteni egy új éttermet!!! Ez egy jó játék, ha nem javítja, bárki elveszti érdeklődését!!
A játék nagyon rendben van, de amikor elér egy bizonyos szintet, egyszerűen leáll, és nagyon frusztráló, kérjük, találjon megoldást a problémára, köszönöm.
A 107-es szint nem fejeződik be, és 3-szor kell játszanunk, hogy megszerezzük az egyik kulcsot, ami a játék legrosszabb része
Ez a játék szórakoztató és kihívásokkal teli. Eddig nem vagyok kénytelen törölni a játékot, mert csak addig mehetsz el, amíg a játék már nem válik kihívássá és szórakoztatóvá, mert pénzt akarnak költeni. Ha a játék továbbra is olyan marad, mint most, akkor bekerülök a játékba, érdemesnek tartom pénzt pörgetni és folytatni a játékot
A játék nem haladt tovább az 58-as szintnél, amit néhány hete próbáltam
Mennyit u upgrade u soha nem teljesíti a megrendeléseket néha ... Eltávolítás ... Szánalmas csak használjon drágaköveket, hogy több ügyfelet szerezzen a rendelés befejezéséhez .... Bár ingyen adnak drágaköveket 1 minden lvl-ben és hirdetésekben ... Szánalmas, hogy nincsenek készségek egészen biztos, hogy ha feljebb lépsz, több drágakőre lesz szükséged a fejlődéshez, és ezért drágaköveket kell vásárolnod, vagy várni kell az örökkévalóságig
A szintem 100+ volt, de amikor úgy döntöttem, hogy elmentem a fejlődésemet a Facebookon, a szintem visszajött 67-re 😕😤😒 mi történt!? Hogyan tudok visszamenni a 100+ szintemre? Minden erőfeszítésem elfogyott!
Szépen ment..de a magasabb szintek elérésében, mint az idlis nd dosa tge szintje...azaz a 150-es szint lehet...a játék. Megnyílik az ND L M automatikusan visszatér a hazai képernyőn ... így nem tudsz játszani ... megnyitása és zárása ... Pls ellenőrizze ezt .. !! 😥😥😥
Ez egy szép játék, de minden másodpercben lefagy és leáll. Egyetlen játékkal sem tudok rendesen játszani, ezért kérlek nézd meg ezt a problémát. Ez az egyetlen ok, amiért csökkentem a csillagokat
Imádtam ezt a játékot, de a reklámok áradata nem volt a legjobb. A hirdetések nélkül is meg lehetett volna. Minden éttermet élveztem, de szomorú voltam, amikor az orosz étterembe értem, mivel az orosz étterem után nincs más étterem. Most elvonási tüneteim vannak. Lol. Fantasztikus játék.
Nagyon élveztem ezt a játékot a legutóbbi frissítésig. Most nem nyílik meg a játék. 80%-ig tölt és ennyi. Egyáltalán nem lehet játszani.
sajnálom!😓😓 mert nagyon nehéz játszani, egyszer eltávolítottam, de újra telepítettem..😁😁de😥😥 tényleg nagyon nehéz mindenkit kiszolgálni, de imádom ezt a játékot
Eddig a második szinten vagyok, és nagyon jól érzem magam! Figyelj, hirtelen megszállott vagyok a főzős játékokkal... az összes többi főzős játék nem fair, miért, mert amint egy vásárló elmegy, veszít. Aztán rájövök, hogy ha nyersz, veszítesz... Azok a főzős játékok ugyanazon az oldalon vannak. Eddig élvezem ezt a játékot. Visszajövök az utolsó RATE-mért...
Indian Cooking Star: Food Game Arkade dsmf
Imádom a játékot, olyan szórakoztató, és jó értelemben addiktív is
A játékok mindaddig jók, amíg tudomásig csak a 12. helyezést értem el, és élvezem, és léteztem más szinten is játszani
Ez a játék jó, nagyon szeretem, de csak egy dolog az, hogy gyorsan kell mozgatnunk a kezünket, ez jó
Egy teljes hónapig leragadva egy szinten írtak a fejlesztőnek, megkérték, hogy küldjek egy videót...hogyan lehet videót készíteni a játékban..számtalanszor kértem tőlük emailben, hogy segítsenek megoldani vagy kihagyni a szint...videót készíteni a játékban nem választható a játékos számára...
miért nem tudom megduplázni az érméimet?? azt írja, hogy nem állnak rendelkezésre hirdetések, de lehetőségem van megduplázni az érméimet, és folyamatosan megjelennek a hirdetések, így egyértelműen elérhetők a hirdetések.
Nagyon szép játék, de túl sok időt vesz igénybe a megnyitása
Indian Cooking Star: Food Game Arkadne igre owq
Befejeztem a Bake Shopot, de egy hónapja nem tudok játszani a következő pályákkal, mert azt mutatja, HAMAROSAN... Kérjük, frissítse a játékot a következő pályákra
Ez a játék csodálatos volt, de túl kevés idő van sütés közben, és a frissítés költsége túl magas, mintsem hogy minden rendben legyen
Indian Cooking Star: Food Game Arkadne igre lvzp
Ez volt a kedvenc játékom, de az elmúlt napokban az alkalmazás egyáltalán nem válaszol. Elvégeztem a 230-as szintet a 231-es szinten egyáltalán nem reagál, sokat próbáltam. Tehát eltávolítja a játékot
Ez egy szép játék, amit játszottam, de irritáló, hogy a következő szintekhez annyi kulcsot kell találnunk, hogy annyira szórakoztató
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Εύκολα bkt
Korábban jó értékelést adott, mivel az indiai ételek a főzési játékban!!! A pani puris készítés ebben a játékban rendkívül szórakoztató volt az elején!! De ahogy haladsz, a frissítések rendkívül drágák lesznek, miközben az ételek ára még mindig nagyon alacsonyabb. Nehezen megy előre (elérte a 72-es szintet), de unalmassá vált minden szint után egy hirdetést nézni.
ez a játék az 501-es szinten ragadt, frissítés után is azt mutatja, hogy csatlakozik az internethez .. ha ez a játék offline, akkor hogyan mutathat ilyen hibát igazán csalódottan 👎👎
A negyedik világban van probléma. Probléma van a gyorsétteremben. A Break fast restuarant nem indul el. Kérjük, ellenőrizze és javítsa ki. Előre akarok játszani.
Nem tudok játszani vagy frissíteni 🙄ezért kérlek segítsetek 🖕 500 szintet teljesítettem, most szeretnék továbbmenni, de nem tudok játszani vagy frissíteni, mivel nincs más lehetőség. Kérem, segítsen nekem.
Nem szeretem a játékot. Túl sok a hirdetés, és akkor is frissíteni kell, ha nincs elég pénze.
800+ szinten voltam, ez egy verseny volt, hogy 200 gyémántot nyerjek, amikor már 170 gyémánt voltam, miután megkaptam a versenyt, az 1. fiúnak 200-at és plusz 170 gyémántot kell kapnom, tehát összesen 370 volt, de csak 200 gyémántot mutat, miért kellene. tudjátok, milyen nehéz gyémánt nélkül játszani, akkor miért csináljátok ezt így
Hát...ha tehetném, elvenném az 5 csillagot ezért a játékért. Sok a hiba, nem számolta a drágakő jutalmamat, így nem vesztegetek egy fillért sem erre a játékra, amíg nem tökéletesítik. Nagyon kiábrándító!
Tetszik
29,99-et fizettem egy csomagért. A pénz a számlámból ment, de nem volt köteg. Egyetlen válasz sem a panaszomra, nem bíznék ezekben a tolvajokban😠😠
Túl sok idő az új szintek között. A minimumot megteszem a napi célok eléréséhez. Az érméimet arra használod, hogy új napi célokat szerezz, így nem fogok túl sok pályát játszani egyszerre (soha nem megyek 6 billentyű után egy napon), mégis belépek a 2. hetében a pályák újrajátszására. Szerkesztettem: most már majdnem 3 hete várok.
5 csillag lett volna, de nagyon utálom az erőltetett 30 másodperces hirdetéseket, amelyeket hozzáadtak. Kénytelen mondom, mert visszakoppintva nem tudom lemondani a hirdetést. Elég szerencsétlen, mivel korábban élvezetes volt játszani. Eltávolítás...
Nem jó játék, mert a játék között olyan sok kiegészítés van, ami szerintem nem jó játék számunkra
Jó jatek
Simán megkérdeztem, és hirtelen az alkalmazás visszavitt az első étterembe, és visszaállította az összes lejátszott pályámat. Kérjük, javítsa ki
Kiváló játék nem probléma szuper 5 csillagot adok neki, mert kedves, ha szeretné letölteni
A 483-as szakasz nem működik. Többször megpróbáltam eltávolítani és újra letölteni, de nem sikerült működésre bírni. A teljes thai étterem mód megszűnt. Ennek ellenére a játék nem működik, és nem érkezett válasz
Nagyon szórakoztató volt, amíg a játékom le nem fagyott, és semmi, amit csináltam, visszavonta volna. Szégyen.... 5 csillagot készült adni neki. Eltávolítás😞