Post by duescalicanca on Mar 15, 2022 0:11:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много злато ▞▞▞
▞▞▞ Mr Gun 2022 version ▞▞▞
Тази игра е загуба на време, честно казано. Гледате повече реклами, след което играете играта. Играта е толкова неиграема. Всеки път, когато щракнете, има реклама. Ако можех да дам 0 звезди, щях да го направя. Оръжията са много скъпи. Получавате 1-5 монети на рунд и всеки рунд е толкова повтарящ се, че едно оръжие е 250-500 монети. Като какво, по дяволите. не препоръчвам.
Тази игра е ужасна и е загуба на време
не ми харесва
на много миджии
Тази игра е заразена с добавки, на всеки 2 игри, които играя, преминавам през добавяне без възможност за пропускане. 1 звезда
Мега яка игра
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit ጀብዱ vna
това е добра игра, но трябваше да деинсталирате твърде много реклами
Тази игра я харесах толкова много и бях близо до ниво 600 или повече.,, Но, трябваше да си купя нов телефон, моят idk телефон беше гаден, когато го купих и прехвърлих всички приложения и т.н. Започнах от началото на Mr gun тогава се почувствах малко тъжен, защото имах всички оръжия през онези добри стари времена, но го изтрих. Сега го изтеглям отново, за да видя дали мога да стигна отново или докато ми омръзне тази игра.
много забавен, лесно пристрастяващ, може да играе с часове. страхотна малка игра, проста и лесна, перфектен убиец на времето.
играта е забавна, но рекламите са наистина досадни, имам чувството, че ако имаше начин да купувате реклами безплатно, без да се налага да купувате 5,99 всяка седмица, тогава повече хора биха играли.
Добре
към много добавки andccery рядко изостава, ако можете, моля, коригирайте изоставането всеки път, когато стреляте с пистолета си или враговете го правят, затова деинсталирах, освен че тази игра е страхотна благодаря.
Това е страхотна игра, но на практика не може да се играе поради безумното количество реклами.
Готино, но твърде много реклами
Той е абсолютно нападнат с реклами, отляво, отдясно и в центъра. В моите 30 минути игра имах над 15 видеореклами, без да броим тези, които трябва да гледате, ако очаквате някакъв напредък в играта. И ако ми кажете, че имам нужда от абонамент, за да играя игра, която дори не е завършена като нормално човешко същество. Тогава трябва да се срамуваш от себе си...
Добра игра, но наистина повтаряща се с нивата и шефовете от черния списък, които са едни и същи от ниво 70 или по-малко до края
Странно пристрастяващо, защото геймплеят е абсолютно монотонен.Намирам, че пристрастяването е да печелите нови оръжия, търсейки това едно оръжие, което ще създаде огромен брой удари в главата! Играта е забавна за кратко време и след това повторението, смесено с прекомерно изобилие от реклами, ще убие цялостното удоволствие.
Тази игра е пристрастяваща. Тъй като правя това, аз съм на ниво 286 и не мога да спра да играя тази игра. А имената и тоалетите на шефа са смешни. 10/10. Моят приятел Кевин всъщност ме вкара в тази игра, така че благодаря, че ме пристрастихте към тази игра Кевин.
Mr Gun อาร์เคด yqc
Харесвам играта, но не ми харесва как рекламите автоматично ви отвеждат в магазина за игра, след като са готови.Добра игра определено е чудесна за прекарване на времето, но единственото странно е, че обхватът на готините оръжия е много кратък, но по-малките оръжия получават по-дълъг обхват, няма смисъл, но освен тази добра игра
забавна игра, но рекламите са доста отвратителни
Готина и забавна игра за игра
Тази Игра зарибява харесвам я - Харесва ми
Това е ОК игра. Понякога оръжията стават трудни за използване. Освен това е добра игра. Честен геймплей OK Графика и малко забавление
Забавно е, но има твърде много реклами.
можете ли да умолите разработчика да извади рекламите, защото е за дразнене на очите
Не е моят вид игра
просто още една игра, пълна с реклами. нищо ново тук. ще изтрие незабавно
Играта е невероятна, но тъй като се нуждае от нова актуализация, имам 500 монети и нямам за какво да харча монетите си и има нужда от повече оръжия и мина толкова време от последното актуализиране на играта, моля, отговорете.
играта е много забавна, моят резултат е над 300 000. Но ми е доста глупаво, когато не съм в приложението и получавам реклами, тогава изведнъж се връщам в играта. Освен това по средата на снимането получавам реклами или играта изостава, което ме кара да пропускам (имам много високоскоростен wifi. Така че не е това)
много забавна игра за преминаване на времето. много е лесно, тогава ИТ става по-предизвикателно. о, и Google ме попита дали това е RPG игра с пясъчник с отворен свят...
Mr Gun อาร์เคด yqc
Уау, тази игра е толкова добра, но е толкова забавна и събирам монети от реклами
Най хубавата игра
знаете, че една игра е ужасна, когато ви дават реклами по време на играта.Тази игра, когато се опитах да я изтегля, току-що каза изтегляне в очакване плюс когато я играх на телефона на приятелите си, тя просто продължи да се зарежда и просто казваше, че Mr gun не отговаря, тази игра е така че за боклук не изтегляйте загуба на време няма да препоръча тази игра за хората
Твърде много реклами, но самата игра е перфектна.
Страхотна игра! Добра графика. Рекламите са само след като се провалите като 5 инча пъти, което е справедливо. Можете дори да пропуснете рекламите, така че да е страхотна игра над всичко
Ахмет
Mr Gun อาร์เคด yqc
Много много яка игра
Чаках твърде дълго за актуализация, играта стана скучна
Давам му 2 звезди, защото вие, момчета, казвате, че скоро ще има актуализация на убийците, но аз не идвам след повече от 1 година
Приятно, много просто, преминаването през оръжия е доста бавно.
Много бавно се изтегляне
супер лесно. реклама на всяко ниво, което отнема всичките 5 секунди, след което 30 секунди реклама. не бих препоръчал.
Глупаво ограничена игра. 0 контроли за цел. 1 грешка означава, че получавате реклама, която не може да се пропусне. ИГРА ЗА ЗАХВАТ НА КОСМОС.
Mr Gun อาร์เคด yqc
Не е моят тип игра, защото врагът стреля само след като пропуснем, не е наистина предизвикателство за мен